Familieejet virksomhed
Over 38 års erfaring
Gratis fragt over 500,-
Miljørigtig virksomhed
Kontakt os: 44 86 05 50

Nyhedsbrev
Vegetabilsk omega-3
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Der er 23 varer.

Berthelsen Naturprodukter - mere end 20 forskellige varianter af vitaminer, mineraler og urteprodukter

Produkterne opdateres løbende i takt med ny viden og forskning, så du altid er sikret den bedste kombination af vitaminer, mineraler og urter. Filosofien bag Berthelsen Naturprodukter er, at de skal være tilgængelige for alle befolkningsgrupper, så alle har en reel mulighed for at gøre en indsats for at bevare et godt helbred - hele livet.


Langt de fleste af vores produkter er endvidere veganske. Det betyder at de ikke indeholder stoffer fra dyr, og at der ikke har været produkter eller biprodukter fra dyr involveret i processen med at udvikle og fremstille produkterne. Vi har mærket alle vores veganske produkter med det nye dfi Vegan certifikat, så du som forbruger lettere kan se hvilket veganske produkter som passer til dig. Læs mere om dfi Vegan her.

Berthelsen Naturprodukter tager ansvar for miljøet, og alle produkterne sælges derfor i små PVC-fri dåser uden overflødig emballage - præcis ligesom vores mange andre produkter. Læs mere om vores holdning til PVC her.

Alle tabletter og kapsler er små og synkevenlige, idet de er fremstillet med så få hjælpestoffer som muligt. Det er derfor en god ide at kigge på det aktive indhold, når du køber kosttilskud og ikke på dåsens størrelse.

Husk også at spise regelmæssigt og varieret samt dyrke motion.  For husk - dit helbred er dit eget ansvar!

 


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 44 86 05 50

Send os en e-mail
Kontakt Oplysninger