Familieejet virksomhed
Over 38 års erfaring
Gratis fragt over 500,-
Miljørigtig virksomhed
Kontakt os: 44 86 05 50

Nyhedsbrev
Vegetabilsk omega-3
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Jern 27 mg m/C-vit. - Vegansk Se fuld størrelse

Jern 27 mg m/C-vit. - Vegansk

Berthelsen Jern + C med hele 27 mg jern og 90 mg syreneutralt C-vitamin pr. tablet. Vegansk kosttilskud, som er skånsomt mod maven. 

Jern hjælper til dannelsen af røde blodlegemer og hæmoglobin. Sørger for normalt ilttransport i kroppen og sikrer et normaltfungerende immunsystem, samt reducerer træthed og udmattelse. Endelig spiller jern en rolle i celledelingsprocessen og sikrer en normal funktion af kroppens kognitive funktioner. 

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man tager jerntilskud under graviditeten allerede fra uge 10. Man anbefaler 40 - 50 mg ferrojern fra 10. graviditetsuge og resten af graviditeten. Såfremt den gravide lider meget af kvalme, kan man evt. vente med at starte jerntilskud til senest 18. graviditetsuge. 

Jerntilskuddet tages separat og mellem måltiderne, hvor absorptionen er bedst.

Behovet for jern er øget hos børn og teenagere, fordi de vokser og hos gravide, fordi de også forsyner fosteret med jern, og hos personer, der har mistet blod, som f.eks kvinder i den fødedygtige alder. Symptomer på jernmangel er bla. træthed.

C-vitamin øger optagelse af jern - derfor har vi tilsat 90 mg syreneutralt C-vitamin pr. tablet. Berthelsen Jern +C indeholder ikke blod fra dyr, som i hemjern-produkter, men derimod organisk bundet og letoptageligt aminokeleret ferrofumerat samt syre-neutralt C-vitamin i form af natriumascorbat.  Bemærk dog at C-vitamin ikke øger optagelsen af hemjern-produkter. Se mere om C-vitamins mange funktioner unde C-500 m/hyben.

Se flere informationer længere nede på siden. 

Flere detaljer

3068

DKK 135,00

Indeholder: 90 tabletter

Anbefalet daglig dosis: 1 tablet

Indhold:

Mængde pr dagsdosis (1 tablet):

% af RI

Jern

27 mg

193 %

C-vitamin

90 mg

113 %Ingredienser: 
Natriumascorbat, ferrofumerat, fyldemidler (maltodextrin*, mikrokrystallinsk cellulose), 
overfladebehandlinsmidler (siliciumoxid, stearinsyre, magnesiumsalte af fedtsyrer (vegetabilsk), hydroxypropylmethylcellulose), farvestof (jernoxid, titandioxid).
*Majs, indeholder ikke gluten.

Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn. Dagsdosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 44 86 05 50

Send os en e-mail
Kontakt Oplysninger