Familieejet virksomhed
Over 38 års erfaring
Gratis fragt over 500,-
Miljørigtig virksomhed
Kontakt os: 44 86 05 50

Nyhedsbrev
Vegetabilsk omega-3
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Magnesium 600 mg - Vegansk Se fuld størrelse

Magnesium 600 mg - Vegansk

Ny og stærkere Magnesium!

Berthelsen Magnesium 600 er et vegansk letoptageligt magnesiumtilskud baseret på to veldokumenterede magnesiumkilder. Kombinationen af aminocheleret magnesiumbisglycinat og magnesiumoxid giver et effektivt magnesiumtilskud. Magnesiumbisglycinat er et højoptageligt aminochelat, som optages igennem de aminosyreaktive receptorer, men som også øger optageligheden af andre magnesiumkilder, som fx magnesiumoxid. Kombinationen af de to magnesiumkilder giver derfor et ideelt magnesiumtilskud, med høj optageligt og meget bioaktivt magnesium pr. tablet.

De to magnesiumkilder bidrager til normal funktion af muskler, nervesystem, psyke, elektrolytbalance, celledeling og energistofskifte. Magnesium modvirker samtidig træthed og udmattelse, og vedligeholder samtidig tænder og knogler.
Fås i to størrelser, med hhv. 90 og 240 tabletter.

Magnesium medvirker bl.a. til at vedligeholde følgende:
  • muskelfunktion
  • proteinsyntese (så kroppen kan udnytte proteinerne) 
  • nervesystem
  • psykiske funktioner
  • knogler og tænder
  • celledeling
  • elektrolytbalance
  • energistofskifte

Magnesium bidrager endvidere til at  mindske træthed og udmattelse. Velegnet til motionister og sportsudøvere.

Se flere informationer om produktet længere nede på siden.

 

 

Flere detaljer

  • 90 tabl.
  • 240 tabl.

DKK 145,00

Indeholder: 
2 varianter på hhv. 90 og 240 tabletter. 

Anbefalet daglig dosis: 2-3 tabletter

Indhold:

Mængde pr dagsdosis (3 tabletter):

% af RI

Magnesium

600 mg

160 %

 

Kroppen indeholder cirka 25 gram Magnesium. Halvdelen benytter kroppen i knoglerne, og den anden halvdel findes i musklerne og andet blødt væv. Derudover er magnesium nødvendigt for at musklerne kan trække sig korrekt sammen via korrekte nerveimpulser, samt flere stofskifteprocesser, da magnesium er nødvendig for den normale funktion af flere hundrede enzymer.

Optagelsen af magnesium i kroppen er afhængig af opløseligheden af magnesiumforbindelsen. Nogle forbindelser opløses bedre i mavesækken end andre, hvorfor kroppen får større mulighed for at optage det nødvendige magnesium, når det passerer igennem tarmsystemet. Mavesækkens pH-værdi er derfor afgørende for i hvor høj grad magnesiumkilderne opløses. Undersøgelser viser, at hvis pH-værdien i mavesækken sænkes, så vil mere magnesium kunne opløses, og man vil derfor få en højere absorption af magnesium.

I Berthelsen Magnesium 600 har vi taget denne viden til os. Vi har kombineret Magnesiumoxid, som er den rigeste kilde på magnesium, samt Aminocheleret Magnesiumbisglycinat, som er en højtoptagelig magnesiumkilde, som indeholder en Magnesium-ion og to Glycin-ioner. Glycinen hjælper som en ”buffer”, hvilket vil sige, at den stabiliserer pH-værdien i mavesækken.

Derfor kombinerer vi Magnesiumoxid med Magnesiumbisglycinat, således at buffer effekten fra Glycin kan hjælpe med at stabilisere pH-værdien i maven, når man indtager magnesiumoxid. Det resulterer i en højere opløselighed af magnesiumoxiden, og derfor også en højere optagelighed i tarmsystemet, med en balanceret mavesyre til følge.


Ingredienser: 
Magnesiumoxid, magnesiumbisglycinat, fyldemidler (maltodextrin, mikrokrystallinsk cellulose), overfladebehandlingsmidler (crosscaramellosenatrium, stearinsyre, siliciumoxid, vegetabilsk magnesiumstearat af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose, glycerol).

Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn. Dagsdosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 44 86 05 50

Send os en e-mail
Kontakt Oplysninger