Familieejet virksomhed
Over 38 års erfaring
Gratis fragt over 500,-
Miljørigtig virksomhed
Kontakt os: 44 86 05 50

Nyhedsbrev
Vegetabilsk omega-3
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyheder

Vil du se nyheder fra dansk farmaceutisk industri, så følg os på facebook på følgende link: https://www.facebook.com/tyggevitaminer/

 

Nu findes Kids Zoo Multivitamin også i en variant KUN med jordbær smag!
 

Vegetabilsk Omega-3 - Få de gavnlige Omega-3 fedtsyrer helt uden fisk! 

Vores nye Vegetabilske Omega-3 kapsler er nemlig fremstillet af selve kilden til de naturlige Omega-3 fedtsyrer, som er marine alger, også kendt som hav-alger. Fisk og krill indeholder kun omega-3, fordi de netop spiser hav-alger. Så nu kan du gå uden om fisken og undgå bismag og miljøgifte. De marine alger i Vegetabilsk Omega-3 er dyrket i FDA-godkendte anlæg, og er således af en meget høj kvalitet og samtidig bæredygtige! Vegetabilsk Omega-3 er derfor et idéelt plantebaseret alternativ til fiskeolie. Kapslen er også 100% vegetabilsk - så både vegetarer og veganere er begejstrede!

Kids Zoo Omega-3 og EasyChew Omega-3 har markedets laveste Totox-værdi!

Totoxvædrien angiver harskningsgraden af fiskeolie, dvs. det er et udtryk for den totale oxidering, produktet eller råmaterialet har været udsat for.
Ifølge EU's fødevaresikkerhed skal totoxværdien være < 25*. Se alle EU's fødevaresikkerheds kvalitetskriterier her.
*Tabellen findes på side 20 i EU's fødevaresikkerheds kvalitetskriterier
Kids Zoo Omega-3 og EasyChew Omega-3 har  totoxværdien 1,73, og har dermed markedets lavest værdi!
For mere information om fiskeoile, se Charlotte Jacobsen, Professor MSO, DTU Fødevareinstituttet forklare om fiskeolie her.


Ekstra stærk vitamin B12!

Vores nye, ekstra stærke B12 indeholder hele 500 mcg pr. tablet. B12 er vigtig for den fortsatte normale psykologiske funktion, specielt også i alderdommen. B12 bidrager bl.a. også til vedligeholdelse af normalt nervesystem, normalt immunsystem og normal celledeling.
Vitamin B12 500 mcg er 100% vegetabilsk! 

 

Berthelsen KalkBalance - Nyhed!

Berthelsen KalkBalance er en optimal kombination af calcium,, magnesium, vitamin D3 og det nye og spændende vitamin K2. Både vitamin D3 og vitamin K2 optimerer optagelsen af calcium ig magnesium i kroppen. Vitamin K2 aktiverer proteinet osteocalcin, som bidrager til, at kalken aflejres i knoglerne og ikke andre steder i kroppen. 
Læs mere under Berthelsen KalkBalance
 
 
 

Solskinsvitaminet D3

D3 er vigtigt især om vinteren, hvor solen skinner mindre. Huden danner nemlig D-vitamin, når solens stråler rammer huden. D-vitamin bidrager bl.a. til normal optagelse/udnyttelse af calcium og fosfor, normalt calciumindhold i blodet, vedligeholdelse af normale knogler, tænder og muskelfunktioner. 
Få evt. målt dit D3-vitamin niveau hos din læge. Dit D3-vitamin niveau skal helst ligge på min. 50 nano-mol.
Vores D3-vitamin fås nu i to varianter; vælg mellem D3-vitamin 35 mcg og D3-vitamin 90 mcg.Naturlig Natto Vitamin K2 - nu med 45 mcg pr. kapsel. 

K2 aktiverer proteinet osteocalcin, som sikrer, at calcium aflejres i knoglerne. K2 forhindrer samtidig også, at kalken aflejres i årerne, ved at aktivere proteinet MGP. K2 bidrager således til en sund knoglestruktur.
Nu kan du nøjes med 1 kapsel daglig! Læs mere under Vitamin K2.

 

Stofskiftehormonet styres af jod

Efter at jod igen er blevet tilsat vores husholdningssalt er antallet af struma og patienter med andre stofskiftesygdomme faldet, men der er stadig grund til at holde øje med jodindtaget i Danmark. Nogle målgrupper er mere udsatte end andre, og jodindtaget afhænger også stadig af, hvor i landet du bor. 
 Læs artiklen og bliv klogere: Stofskiftehormonet styres af jod

 

Kalium - regulerer blodtryk og hjerterytme

Mineralet Kalium regulerer væskebalancen i samarbejde med natrium, sikrer normal muskel- og nervefunktion, nedbringer syreoverskud, regulerer hjerterytmen og bidrager til at  vedligeholde et normalt blodtryk.
Læs mere om hvad kalium gør i artiklen her: Kalium - regulerer blodtryk og hjerterytme

 

Fødevarestyrelsen siger god for vitaminer - læs nedenstående 2 links!

Tag trygt en multivitaminpille
Fødevarestyrelsen skruer både op og ned for vitaminerne


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 44 86 05 50

Send os en e-mail
Kontakt Oplysninger