Familieejet virksomhed
Over 38 års erfaring
Gratis fragt over 500,-
Miljørigtig virksomhed
Kontakt os: 44 86 05 50

Nyhedsbrev
Vegetabilsk omega-3
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Vidste du at... - Bliv klogere på kosttilskud og vitaminer

- dfi a-s passer på naturen! Vi anvender derfor udelukkende certificeret Ecolabel papir, hvilket betyder, at 70% af papiret er fremstillet af overskudsrester fra bark mv. Læs mere på http://www.ecolabel.eu.
"Better for the environment .... better for you".

- at den fiskeolie, som er anvendt i både Kids Zoo Omege-3 og EasyChew Omega-3 er den patenterede og mikro-indkapslede MEG-3 omega-3, som ikke bliver harsk? - at Fødevarstyrelsen nu har indset, at der er en rigtig god idé, at tage en daglig vitaminpille.

Læs mere på nedenstående 2 links:
Tag trygt en multivitaminpille
Fødevarestyrelsen skruer både op og ned for vitaminerne

- at de danske værdier for vitaminer og mineraler, også kendt som ADT, er fastlagt efter 2. verdenskrig? Trods forskning og ny viden er kun få af dem ændret siden da. Tag f.eks. D-vitamin, hvor de danske anbefalinger stadig er på 5 mcg pr. dagdosis, som for 60 år siden, trods det faktum, at videnskaben i dag anbefaler, at man skal tage mellem 25 mcg og 50 mcg pr. dagsdosis. Vi har valgt af fremstille vores produkter efter den nyeste viden og ikke efter 60 år gamle værdier. Derfor indeholder langt de fleste af vores produkter mere en 100% af de danske ADT værdier.

- at det kunstige sødestof aspartam (også kendt som "NutraSweet") blev listet som kemisk våben i USA i 1970´erne. Ikke desto mindre er stoffet godkendt i Danmark til fødevarer til både børn og voksne!


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 44 86 05 50

Send os en e-mail
Kontakt Oplysninger