Familieejet virksomhed
Over 38 års erfaring
Gratis fragt over 500,-
Miljørigtig virksomhed
Kontakt os: 44 86 05 50

Nyhedsbrev
Vegetabilsk omega-3
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Omega-3

Der er 3 varer.

Vælg Omega-3 fedtsyrer fra fisk eller alger!

Med den helt nye algebaserede Vegetabilsk Omega-3® kan du vælge den direkte kilde til de sunde omega-3 fedtsyrer. Fisk  og krill får deres omega-3 indhold, fordi de spiser alger, som indeholder fedtsyrerne DHA og EPA. Nu kan du vælge et produkt med algeolie i stedet for krill- eller fiskeolie, og få den direkte kilde til DHA og EPA. Dette helt nye produkt er samtidig 100% bæredygtigt og vegetabilsk. Algeolien indeholder ingen miljøgifte fra havet, da algerne dyrkes i lukkede FDA-kontrollerede anlæg. Du får altså et helt rent produkt uden smag af fisk, når du vælger Vegetabilsk Omega-3! 

Vælger du fiskeolie som kilde til de vigtige Omega-3 fedtsyrer skal du være opmærksom på produktets kvalitet, som kan variere meget fra produkt til produkt. Kvaliteten måles normalt i Totox-værdi, som angiver hvor frisk en fiskeolie er. Jo lavere Totox-værdi, desto bedre er kvaliteten af den råvare, som er anvendt i produktet. Du bør også være opmærksom på det aktive indhold af de essentielle fedtsyrer DHA og EPA. 

Kids Zoo® Omega-3 og EasyChew® Omega-3 indeholder begge omega-3 med en meget lav Totox-værdi, nemlig 1,73 - faktisk den laveste værdi på det danske marked! Max. grænsen i Europa er helt oppe på 26 i Totox-værdi. Fiskeolien i Kids Zoo® Omega-3 og EasyChew® Omega-3 er den patenterede og mikro-indkapslede MEG-3 Omega-3, som ikke bliver harsk.

Hvis du vil have den rene vare - så vælg mellem Kids Zoo®, EasyChew® eller Vegetabilsk Omega-3® og få en kvalitetsvare.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 44 86 05 50

Send os en e-mail
Kontakt Oplysninger