Familieejet virksomhed
Over 38 års erfaring
Gratis fragt over 500,-
Miljørigtig virksomhed
Kontakt os: 44 86 05 50

Nyhedsbrev
Vegetabilsk omega-3
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

dfi passer på naturen!Ecolable Papir:
dfi a-s har den holdning, at det er vores fælles ansvar at passe på naturen. Vi anvender derfor udelukkende certificeret Ecolabel papir, hvilket betyder, at 70% af papiret er fremstillet af overskudsrester fra træproduktion mv.

Læs mere på www.ecolabel.eu - "Better for the environment ... better for you".


PVC fri emballage:
Hos dfi anvender desuden udelukkende PVC fri emballage til vores produkter.


Ingen overskuds pap eller plast!
Hos dfi har vi den holdning, at kosttilskuddet er i fokus. Derfor sørger vi for at levere de bedste produkter, baseret på nyeste forskning, men i mindst muligt emballage. Vi sælger derfor vores produkter i så små dåser som muligt, og undgå så vidt muligt overflødig indpakning og pap. 

Vi sælger nemlig kosttilskud – ikke dåser og pap!


De aktive ingredienser i fokus:
Vores tabletter og kapsler er fremstillet med så få hjælpestoffer som muligt, hvilket giver mindre og synkevenlige tabletter, ingen overflødige fyldstoffer og derfor så små dåser / emballage som muligt. Check derfor det aktive indhold i de produkter du køber og IKKE dåsens størrelse!


Genbrug af brugt emballage:
Matas har, som den eneste detailhandelskæde i Danmark, etableret et retursystem for plastemballage, hvor du kan aflevere al brugt emballage retur til butikken. Eneste betingelse er, at varen er købt i Matas, og at den er tom. 

Her hos dfi synes vi, at det er et rigtig godt tiltag, og vi håber, at kunder som handler i Matas vil benytte sig af dette retursystem. 


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 44 86 05 50

Send os en e-mail
Kontakt Oplysninger