Om os


Making the world healthy!

Vores mål er at gøre verden sundere. Derfor tænker vi altid kvalitet frem for kvantitet. Vores sundhed bliver i høj grad påvirket af det, vi spiser, og derfor mener vi, at alle bør få tilført de ekstra næringsstoffer, som vores kroppe har brug for, for at kunne fungere optimalt. I en kombination af vores 40 års erfaring og den nyeste viden og forskning tilbyder vi et bredt sortiment af vitaminer, urter og organiske mineraler til både børn, unge, voksne og seniorer. Så er alle sikret en sundere fremtid. 

Naturlig sundhed, naturligvis

Vores produktfilosofi er at levere kvalitetsprodukter, og vi vil gerne tilbyde dig de bedste kosttilskud. Derfor indeholder vores kosttilskud så få hjælpestoffer, som muligt samtidig med, at alle vores mineraler er organiske med høj biotilgængelighed for en bedre optagelse. Vi mener, at naturlighed er lig med sundhed, og derfor er alle vores produkter fri for kunstige sødemidler, kunstige konserveringsmidler og kunstige farvestoffer. Vi mener også, at alle skal have mulighed for at være sunde, og derfor indeholder vores produkter hverken laktose eller gluten.

Selvom din sundhed er i fokus, så er der også andre, vi tænker på. Vi er nemlig ret stolte af at kunne fortælle, at 61 ud af vores i alt 68 kosttilskud nu også er 100% veganske - og vi arbejder selvfølgelig på at få de sidste med.

Kvaliteten sikres igennem HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point, herunder også GMP) samt 3. parts analyser af mikrobiologi, tungmetaller og næringsstoffer, alt efter produktets beskaffenhed.

40 års erfaring tager lang tid at få

Vi er enormt stolte over, at vi stadig kan videreføre grundlægger farmaceut Jørgen Pedersen og hustru farmakonom Ane-Lise Pedersens ønske om, at gøre verden sundere. Ønsket om en sundere verden var grundlaget for at starte dansk farmaceutisk industri a-s (dfi) tilbage i 1978, som i dag stadig er en dansk familieejet virksomhed. I dag ledes dfi af datteren Gitte Pedersen og hendes mand Marco Capobianco i samarbejde med deres søn Patrick Capobianco og svigerdatter Cecilie Lyndrup. Denne konstellation af 2. og 3. generation giver os mulighed for at kunne kombinere mange års erfaring med en nytænkende, digital tankegang, og på den måde sikre forbrugerne de bedste produkter med den bedste service. Vi går nemlig meget op i, at give personlig råd og vejledning i samspil med at levere kvalitetsprodukter til alle.

(Fra venstre: Caroline, Isabella, Marco, Gitte, Patrick og Cecilie)

Med tanke på miljøet - også for din skyld

Vi har tanke på miljøet med alt, hvad vi gør, og det er ikke kun for miljøets skyld, men også for din og din families skyld. Derfor er alle vores dåser udelukkende lavet af PVC-fri plast, og samtidig bestræber vi os på at bruge så små dåser som muligt. Derudover anvender vi udelukkende certificeret Ecolabel papir, hvilket betyder, at 70% af papiret er fremstillet af overskudsrester fra træproduktion mv. Samtidig bliver produktkataloger, brochurer og andre tryksager trykt med FSC-certifikat, CO2 klima-neutralt certifikat samt cradle-to-cradle certificat. Dvs. at vores vores tryksager kommer på papir fra ansvarlige kilder, produktionen er CO2 neutral og tryksagerne er produceret 100% nedbrydeligt uden brug af skadelige kemikalier og tungmetaller.