Kontakt os


Klar, parat, få svar

Vi sidder altid klar til at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os. Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har brug for hjælp, hvad enten det drejer sig om produkter, webshoppen eller noget helt tredje. Har du spørgsmål til produkternes indhold, kan du let se alle ingredienserne i de forskellige produkter i afsnittet “Indhold og ingredienser” under hvert produkt.

"Fint nok" er ikke godt nok

Vi stræber hele tiden efter at forbedre og forny os, og derfor vil vi meget gerne høre din mening. Hvis du har feedback og ideer til forbedringer, eller hvis du skulle have en klage, så kontakt os endelig enten via telefon, mail, Facebook eller Instagram.

Du skal også være meget velkommen til at skrive en anmeldelse og give os en bedømmelse på Facebook. Synes du, der mangler information på vores hjemmeside, så fortæl os det gerne, så vi kan forbedre os. Vi ønsker at give den bedste service, og have en god dialog med alle, som er interesserede i vores produkter. Derfor værdsætter vi al den feedback, vi kan få.

dansk farmaceutisk industri a-s
Dam Enge 4, 3660 Stenløse, Danmark
CVR: 10224675
Mail: dfi@dkpharma.dk
Telefon: +45 44 86 05 50

Skriv til os på Facebook

Send os en email